Bestel nu je kaarten voor het 13 jaarconcert van NOOTuitgang

NOOTuitgang, het jongerenorkest onder leiding van Tijl Verhaeghe, speelt op zaterdag 23 april 2016 zijn 13e jaarconcert. Laat je op sleeptouw nemen doorheen vijftig jaar muziekgeschiedenis: van Queen tot de filmmuziek uit Harry Potter en van de Ierse muziek uit Riverdance tot het betere werk van… Udo!

Je leest het goed! NOOTuitgang nodigt dit jaar Udo uit! 

Udo
Udo treedt op tijdens het 13e jaarconcert van NOOTuitgang.

De voorbije jaren wierp Udo zich op als een echte live artiest, een allround entertainer. Vlaanderen leerde Udo kennen in 2005, toen hij het allereerste seizoen van X-Factor won. Amper een jaar later won Udo het VRT-programma Zo is er maar één. Hij blies het publiek omver met Ik mis je zo, een cover van Will Tura. Tura was danig onder de indruk van Udo’s uitvoering, dat ze samen op tournee langs de Vlaamse culturele centra trokken.

Eind 2015 kon je Udo nog horen in Sinatra 100, het tribute concert dat Radio 2 organiseerde naar aanleiding van de honderdste verjaardag van The Voice, Frank Sinatra.

En op 23 januari 2016 kan je Udo aan het werk zien in een wervelende show, samen met NOOTuitgang!

Kaarten

De muzikanten van NOOTuitgang kiezen voor hun 13e jaarconcert voor een gevarieerd en uitdagend programma boordevol filmmuziek, een straffe gastzanger, een boeiende presentatie en professionele omkadering met een mooie lichtshow en videoprojectie.

U bent van harte uitgenodigd op het 13e jaarconcert. Kaarten kosten €15/pp (€12/pp voor kinderen jonger dan 12) en zijn onderaan deze pagina te koop.

Vip

Voor wie de unieke ervaring helemaal compleet wil maken, is er een vipformule. Twee uur voor de start van het concert kan u in Salons Mantovani genieten van een uitgebreide walking dinner. Het concert kan u volgen vanop voorbehouden plaatsen met een optimaal zicht op het podium. Vipkaarten kosten €55/pp.

  • 13e jaarconcert van NOOTuitgang
  • 23 april 2016 om 20 uur (walking dinner start om 18 uur)
  • Salons Mantovani – Door 1 in Oudenaarde