Coronamaatregelen tijdens de repetities van NOOTuitgang & NOOTingang

Ben je 12 jaar of ouder? Dan draag je een mondmasker van zodra je de repetitiezaal binnen gaat. Je mag je mondmasker alleen afzetten wanneer je op je stoel zit. Alle muzikanten mogen tijdens de repetitie hun mondmasker afzetten. De afstand tussen de stoelen is daarop berekend. 

Aan de ingang van de repetitiezaal zal handgel beschikbaar zijn. Ontsmet je handen van zodra je aankomt.

Je moet je elke week op voorhand registreren voor de repetitie. Daarvoor zullen we zoals altijd in de loop van de week een mail sturen. Op zaterdagavond zal je via een nieuwe Whatsapp-groep een stoelnummer toegewezen krijgen. Wanneer je aankomt op de repetitie, ga je zo snel mogelijk op jouw stoel zitten.

Heb je zelf een pupiter? Neem die dan mee naar de repetitie. De NOOTuitgang-pupiters blijven beschikbaar voor wie geen pupiter heeft.

Wie een blaasinstrument speelt, brengt een (hand)doekje mee om condensatievocht op te vangen.

Muzikanten die symptomen vertonen, ziek zijn of (mogelijk) contact hebben gehad met een coronapatiƫnt blijven uiteraard thuis.

Muzikanten bij wie Covid-19 is vastgesteld moeten ons op de hoogte brengen.

Gezien deze specifieke maatregelen voor de muzikanten, vragen we aan de ouders om het betreden van de repetitiezaal zoveel mogelijk te beperken (tenzij dit zou nodig zijn om een groot instrument binnen te dragen/op te stellen). Bij het afhalen, wachten de ouders bij voorkeur de kinderen buiten op, of in de wagen. Hou daarbij maximaal afstand van elkaar.