17e jaarconcert NOOTuitgang

Koop je tickets voor het 17e jaarconcert van NOOTuitgang

Geen rijk der vrijheid is compleet zonder een optreden van NOOTuitgang. Op zaterdag 23 april en zondag 24 april organiseren we na twee jaar wachten opnieuw ons jaarconcert. Omdat onze repetitietijd door de coronamaatregelen zeer beperkt is, sleutelen we een klein beetje aan het concept. Het wordt een jaarconcert in één deel, en een klein beetje korter dan je van ons gewoon bent. Wat niet verandert: we kiezen voor fantastische muziek in een gezellig kader en met professionele ondersteuning. En ook de vipformule keert terug.

Dunja

Dunja zorgt dit jaar voor een extra dosis energie op het podium. Je kent haar misschien nog van haar deelname aan The Voice of haar optredens op Radio 2. Iedereen die Dunja al aan het werk zag, spreekt van ‘een geweldige stem’ en ‘een fantastische uitstraling’.

Vip

Wie graag zorgeloos naar het jaarconcert komt, kan kiezen voor onze vipformule. Die bestaat uit een uitgebreide walkingdinner in een stijlvol kader, en voorbehouden plaatsen in de concertzaal.

Viptickets kosten € 55 per volwassene en € 30 per kind (tot 12 jaar).

Koop nu je tickets

Tickets voor het 17e jaarconcert van NOOTuitgang zijn op deze pagina te koop.

  • Op zaterdag 23 april start het concert om 20 uur. Vips zijn welkom vanaf 18 uur om te genieten van een uitgebreide walkingdinner.
  • Op zondag 24 april start het concert om 10.30 uur. De walkingdinner voor de vips start meteen na afloop van het concert.

Hoe bestel je tickets?

  1. Duid op deze pagina het gewenste aantal tickets per categorie aan. Controleer goed of je voor de juiste datum bestelt!
  2. Wanneer je klikt op ‘verkrijg tickets’ betaal je de tickets onmiddellijk door de QR-code te scannen met je bank-app of door je bankkaart en een kaartlezer te gebruiken.
  3. Wanneer we je betaling ontvangen hebben, krijg je je tickets in je mailbox. Per bezoeker krijg je een QR-code. Breng die op je smartphone of op papier mee naar het concert.

Heb je problemen of vragen? Stuur een mail naar tickets@jeugdorkestnootuitgang.be en we helpen je snel verder.

Locatie

Salons Mantovani, Doorn 1 in Oudenaarde

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Veelgestelde vragen

HOE BESTEL IK ONLINE TICKETS?
Je kan op onze website aanduiden hoeveel tickets je voor elk concert wil kopen. Je hebt de keuze uit standaardtickets of viptickets, telkens voor volwassenen en kinderen. Nadat je je bestelling hebt gecontroleerd, moet je een betaalmethode kiezen. Je betaalt je tickets meteen online door de betaling te bevestigen met je bankapp, je bankkaart en kaartlezer of met een kredietkaart. Als de betaling succesvol is, krijg je meteen de tickets in je mailbox.

IS HET VEILIG OM ONLINE DE TICKETS TE BETALEN?
De betalingen worden verwerkt door Stripe, de grootste betalingsverwerker ter wereld voor e-commerce. Zij garanderen een veilige betaling.

KAN IK ACHTERAF STANDAARDTICKETS OMZETTEN IN VIPTICKETS OF OMGEKEERD?
We doen er uiteraard alles aan om je zo goed mogelijk te helpen, maar we vragen met aandrang om dit soort wissels te vermijden. Het zorgt voor veel extra inspanningen bij NOOTuitgang, de betaalverwerker en bij onze cateraar.

KAN IK TICKETS VOOR ANDEREN BESTELLEN?
Ja. Je krijgt voor elke persoon een apart ticket in je mailbox, als pdf. Je kan tickets dan zelf doorsturen. Opgelet: op de tickets staat een QR-code die we scannen wanneer je de concertzaal binnen gaat. Elk ticket kan maar één keer gescand worden. Het is jouw verantwoordelijkheid dat je een ticket niet per ongeluk meerdere keren doorstuurt.

KAN IK OP EEN ANDERE MANIER TICKETS BESTELLEN?
Neen. Alle tickets worden online verkocht.

ZIJN DE PLAATSEN GENUMMERD?
Wie een vipticket heeft, krijgt een voorbehouden plaats in de zaal. De standaardtickets geven geen recht op een genummerde of gereserveerde plaats.

WAT ALS ER TIJDENS HET BESTELLEN IETS MISLOOPT?
Stuur een mail naar tickets@jeugdorkestnootuitgang.be met daarin het tijdstip waarop je probeerde je te bestellen. Dan kijken we na wat er misgelopen is.

WAT HOUDT DE VIPFORMULE PRECIES IN?
Vips kunnen genieten van een uitgebreide walkingdinner inclusief wijnen en frisdranken. Ze krijgen ook een gereserveerde plaats in de concertzaal.