NOOTingang, ons instaporkest

NOOTingang is er voor jong en muzikaal talent dat zin heeft in een fantastische orkestervaring op een aangepast niveau en onder professionele begeleiding.

Speel je nog maar net een instrument en heb je zin om muziek uit Pirates of the Caribbean en Harry Potter te spelen? Of ben je fan van Pharrell Williams en Avicii en wil je hun grootste hits zelf onder de knie krijgen? Dan is NOOTingang, het instaporkest van NOOTuitgang iets voor jou!

Jongerenorkest NOOTuitgang bestaat al meer dan tien jaar, en speelt een gevarieerd repertoire van film-, musical-, pop- en rockmuziek. Omdat die muziek niet altijd eenvoudig is voor jonge muzikanten, bestaat instaporkest NOOTingang.

NOOTingang is er voor jonge muzikanten, met partituren op ieders niveau en met de nodige professionele begeleiding.De leden worden ondergedompeld in een echte orkestervaring. Zo kunnen ze snel aansluiten bij NOOTuitgang. Net zoals in NOOTuitgang zijn alle instrumenten welkom in NOOTingang.

Naast muziek is de groepssfeer erg belangrijk. Er worden diverse activiteiten georganiseerd. Op die manier kunnen de leden van NOOTingang op een ontspannen manier kennis maken met de leden van het ‘groot orkest’.

Wanneer:

  • Zondagvoormiddag
  • NOOTingang 9 – 10u
  • NOOTuitgang 10 – 12u