Hieronder vind je een overzicht van alle komende NOOTuitgang-concerten.

NOOTuitgang op de Gentse feesten

We staan op 21 juli 2024 samen met Dunja op de Gentse Feesten! Vanaf 16 uur ben je welkom op het Sint-Baafsplein voor een set vol zomerse muziek!

Voorbije concerten

‘Marathon’ – 20-21 april 2024

In april 2024 brachten we ‘Marathon’, een unieke voorstelling met acteurs, dansers en muziek van NOOTuitgang.

‘Marathon’ is een totaalspektakel vol muziek, zang, dans en drama dat zich situeert in de jaren 30 van de vorige eeuw. Een verhaal waarin verschillende personages gevolgd worden in hun drang om een dansmarathon te winnen en hiervoor tot het uiterste willen gaan. Ze moeten 24 uur per dag dansen en krijgen om de 2 uur 15 minuten rust, de toeschouwers zijn getuige van hun langzame aftakeling. Herbeleef ‘Marathon’ hier.

Kerstconcert – 26/27 december 2023

Eind 2023 organiseerden we samen met Mannenkoor Tebasco twee hoopgevende kerstconcerten in de Oudenaardse Sint-Jozefskerk. De titel was ‘When the Thames froze’, maar vergis je niet: het waren twee warme en sfeervolle voorstellingen. Bekijk hier de foto’s.

Jaarconcert met Raymond van het Groenewoud

In 2023 bestond NOOTuitgang 20 jaar, en die verjaardag hebben we gevierd samen met Raymond van het Groenewoud. Het waren twee, en we wikken onze woorden, legendarische concerten. Bekijk hier de foto’s.