NOOTuitgang

Jeugdorkest NOOTuitgang werd meer dan twintig jaar geleden opgericht door Tijl Verhaeghe. Hij wilde met een groep jonge muzikanten de wereld, of toch al zeker de ruime omgeving van Oudenaarde veroveren.

Ondertussen is NOOTuitgang uitgegroeid tot een begrip in de regio. Het orkest organiseerde zelf talloze concerten, onder meer met Raymond van het Groenewoud en Patrick Riguelle. Daarnaast wordt NOOTuitgang regelmatig gevraagd door bedrijven en organisaties om hun evenementen muzikaal op te luisteren.

NOOTuitgang bestaat uit een vijftigtal muzikanten en een mix van de meest uiteenlopende instrumenten. In de muziekkeuze zijn er geen beperkingen. Echt alle muziekgenres worden door het orkest vertolkt: pop- en rockmuziek, maar ook filmmuziek en musical komen aan bod. Het orkest speelde zelfs al dance en techno.

Elke zondag tussen 10 en 12 uur neemt Tijl zijn muzikanten mee op tocht doorheen vijftig jaar muziekgeschiedenis. Klinkt dat voor jou als muziek in de oren en wil je graag bij ons aansluiten? Dat kan! Neem snel contact met ons op.

NOOTingang

NOOTingang is er voor jong muzikaal talent dat zin heeft in een fantastische orkestervaring op een aangepast niveau en onder professionele begeleiding.

In NOOTingang krijgen jonge en minder ervaren muzikanten de kans om zich, met aangepaste partituren, rustig voor te bereiden op het niveau van NOOTuitgang.

Sarah Decroubele, als saxofonist afgestudeerd aan het conservatorium van Brussel, en Maëthé Desmet, al jaren de vaste pianist van NOOTuitgang, staan garant voor een professionele en geëngageerde begeleiding van deze jonge muzikanten.

Net zoals in NOOTuitgang zijn alle instrumenten welkom in NOOTingang.